• Karneval v ŠKD
          • Karneval v ŠKD

          • Za dverami smiech a tanec, fašiangový harmatanec.

            Kde je Jakub a kde Miška ? Kde sú všetky deti z klubu ?

            Predsa stoja v kruhu a svoje masky predstavujú.

             

            Druhý februárový piatok sme v školskom klube zahájili karneval spojený s diskotékou a súťažami. Nechýbala tombola, ktorú si museli deti zaslúžiť predstavením svojej masky a zodpovedaním jednoduchej otázky. Bolo nám veselo aj chutne...

            p.vychovávateľka

             

             

          • 2% Z DANE

          • Milí rodičia a priatelia našej školy!

            Pokiaľ ste sa rozhodli, že svoj podiel dane venujete deťom našej školy, stačí keď kliknete na modrý odkaz pod textom, stiahnete a vytlačíte priložené tlačivo, vyplníte vaše osobné údaje, necháte potvrdiť u svojho zamestnávateľa a po vašom dieťati pošlete do školy triednej učiteľke.

            Ďakujeme!

            TLAČIVO - Vyhlásenie o poukázaní podielu

          • Lyžiarsky výcvik

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Lyžiarsky výcvik .

            Aj v tomto školskom roku bol od 29. 01. do 02  02. 2024 zorganizovaný pre žiakov našej školy lyžiarsky výcvik. Opäť sme boli v Ski Čertov. Na začiatku kurzu boli žiaci rozdelení do družstiev podľa výkonnosti. Lyžiarsky výcvik prebiehal podľa výcvikového plánu a všetci žiaci si osvojili základy lyžovania.V posledný deň výcviku boli pre žiakov zorganizované preteky v slalome, kde si žiaci zmerali svoje sily. Ďakujeme inštruktotorm a inštruktorkám za pekný prístup k deťom. Touto cestou sa chceme poďakovať OÚ Hvozdnica za úhradu nákladov za autobus. 

            Z lyžiarskeho výcviku si deti odniesli krásne zážitky. 

            pedagogický zbor ZŠ Hvozdnica

          • Školský karneval

          • V piatok 26.01. 2024 sa konal na našej škole už tradičný školský karneval, ktorý bol spojený s discotékou. V ten deň sa deti zmenili na rytierov, spidermanov, princezné, čarodejnice, tanečníkov, futbalistov, policajtov, kozmonautov, či kovbojov. Stretnúť sme však mohli aj Harryho Potera s Hermionou, či postavičku Wednesday, ale aj mnoho ďalších krásnych masiek. O zábavu a super piesne, pri ktorých sme si skvelo zatancovali, sa postaral DJ – pán riaditeľ, ktorý nám púšťal obľúbené tanečné hity. Tento karneval sme si všetci veľmi užili a už teraz sa tešíme na budúci rok.

            pedagogický zbor ŽS s MŠ Hvozdnica