• DEŇ DETÍ V ŠKD

          • Naši "Klubáčikovia" si na deň "D" museli trošku počkať na slniečko, aby si zábavné popoludnie mohli užiť na čerstvom vzduchu. Pri súťažiach si otestovali svoju rýchlosť, presnosť a bystrosť. Za každú úspešne zvládnutú disciplínu získali pečiatku na ruku, za ktorú si mohli vybrať cenu zo zázračnej krabice. Popoludnie sme ukončili balónovým tancom a vyhodnotením - za športové správanie získali všetky deti medailu, ktorá im bude prežitý deň pripomínať. Víťaz teda nebol jeden, ani dvaja, ale všetci zúčastnení "Klubáci", s dobrou náladou a úsmevom na tvári.

            p.vychovávateľka

          • Tretiaci varili puding

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Tretiaci varili puding.

            V učebnici SLOVENSKÉHO JAZYKA mali tretiaci za úlohu napísať recept na prípravu pudingu. Pod dohľadom pani učiteľky, mali ten puding aj uvariť. Po prinesení surovín na prípravu, v piatok 07. júna si uvarili vanilkový puding, ktorý bol veľmi chutný. Všetci ukladali do misiek piškóty, jahody a pekne ho ozdobili šľahačkou. Keď boli misky prázdne, tak deti usilovne poumývali všetok riad a upratali triedu.

            tr.uč. PaedDr. Monika Halušková 

          • Tretiaci na výlete v Bytči

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Tretiaci na výlete v Bytči.

            V stredu 05. júna 2024 sa naši tretiaci v rámci krúžku vybrali na výlet do Bytče.

            Deti najskôr objavili pirátsku loď, kde je urobené veľmi pekné detské ihrisko. Po šantení na ihrisku čakala na nich chutná pizza v pizzerii Baba. Po prechádzke po meste si išli zahrať do Activ clubu bowling. Všetkým sa hrá s loptou a kuželkami veľmi páčila. Niektoré deti hrali bowling prvýkrát a po vysvetlení pravidiel pri hre im to išlo super. Aj počasie bolo veľmi dobré, výlet sa vydaril na jednotku s hviezdičkou. 

            Tr. uč. PaedDr. Monika Halušková 

          • Prváci a druháci na dopravnom ihrisku

          • Dňa 29.05. sme sa vybrali na našu prvú návštevu dopravného ihriska v Považskej Bystrici. Hneď po príchode si deti vyberali vhodný bicykel. Každému sa nejaký ušiel a boli naozaj veľmi pekné. Ujo inštruktor deťom pomohol nastaviť a zapnúť prilby a vysvetlil im pravidlá správania a bezpečnosti na dopravnom ihrisku. Potom sa už mohlo začať jazdiť. Deti sa zoznámili s niektorými dopravnými značkami, naučili sa dávať znamenie rukou pri odbočovaní, ale aj to, kedy treba pred železničným priecestím zastaviť alebo komu musíme dávať na ceste prednosť. Bol to naozaj skvelý zážitok a všetci sme si to veľmi užili. Keďže sme sa ešte ani zďaleka nestihli všetko naučiť, už teraz sa tešíme na ďalšiu návštevu tohto dopravného ihriska.

            tr.uč. Mgr. H.Kremeňová a Mgr. M.Masiariková